matlagning

Idag var jag med Damian på barndans. Det är Dansstudion som håller i det, på universitetet. Förra gången, som var den första för denna terminen, missade vi tyvärr eftersom vi var sjuka. Idag trotsade vi hostan och drog dit ändå. Jag är ju inte med och dansar så för min del spelar det ingen roll =)

Dansen är verkligen jättekul och upskattad. Det tråkiga är att Damian reagerar på att han är ensam kille. För att spä på extra så har alla flickorna hello kitty-dräkter. Damian ville också ha speciella danskläder och fick önska hurdana han ville ha. Sofie var så snäll och köpte, enligt önskemål, svarta tajts och spiderman-tröja. Ja....han ville i alla fall fortsätta med dansen med större entusiasm när han fick dem.

Resten av dagen har vi tagit det lugnt. När det var dags för middag fick Damian bestämma själv:


minipizza, på polarbröd


med köttbullar, creme fraiche, ost
och ketchup


det var visst inte en så god blandning,
men han åt upp några köttbullar i alla fall


Ikväll blir det lugnt. Chris är på fest, Damian sover och jag? Jag ska rota runt här lite till och sen blir det nog the sims =)


Damian has made mini pizzas, with meatballs. They did not taste so good, but at least he was happy for having composed his own meal.


Kommentarer
Postat av: Anna

Vilken otroligt söt liten krabat du har <3 Klart han ska en egen dräkt haha, sötis!! Hoppas han inte tröttnar på dansen pga alla tjejbaciller ;)

2011-02-20 @ 00:22:18
URL: http://www.novalajnen.blogspot.com
Postat av: Roza

Tack Anna!

Ja jag hoppas det jag med, han älskar verkligen att dansa =)

2011-02-20 @ 11:22:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0