matporr
Åt godaste maten igår, gjorde den själv och det var inte ens svårt =)
mmmumma
mmmumma
Baconlindad fläskfilé 4 port 2 port
500g fläskfilé
2 msk smör
1 msk skånsk senap
1 krossad vitlöksklyfta
1 pkt bacon
salt, peppar, persilja
2 scharlottenlökar
smör
4 msk whisky
2 msk kallvfond
2 dl grädde
Min sås puttrade i 20 minuter men var ändå lös så jag hade i lite maizena. Till detta hede vi även smörstekta champinjoner och en sallad med salladsmix, kalamataoliver, fetaost, soltorkade tomater och hackade hasselnötter. Allt tog en halvtimme så prova, det var aaaasgott!
Damian är en tönt och
fick äta fiskbullar
500g fläskfilé
2 msk smör
1 msk skånsk senap
1 krossad vitlöksklyfta
1 pkt bacon
salt, peppar, persilja
- Putsa filén och skär en skåra i mitten, på längden
- Rör ihop smör, salt, peppar och persilja, fyll i skåran
- Vira runt bacon och lägg på andra falsen nerifrån i ugnen, 250 'C i 25-30 min.
2 scharlottenlökar
smör
4 msk whisky
2 msk kallvfond
2 dl grädde
- Hacka lök och fräs i smöret
- Häll på hälften av whiskyn, fond och grädde
- Låt puttra tills servering, tillsätt då resten av whiskyn samt salt och peppar
Min sås puttrade i 20 minuter men var ändå lös så jag hade i lite maizena. Till detta hede vi även smörstekta champinjoner och en sallad med salladsmix, kalamataoliver, fetaost, soltorkade tomater och hackade hasselnötter. Allt tog en halvtimme så prova, det var aaaasgott!
Damian är en tönt och
fick äta fiskbullar
Peace!
Kommentarer
Trackback