ingen rubrik

Tiden går lite för fort känner jag. Om en vecka fyller jag år, helgen därpå åker jag till Stockholm för att möta upp kusin från Österrike. En vecka efter det bär det av till Göteborg och sen vidare till Rumänien. 

Jag trodde det var lånngt kvar dit men nu bara drar tiden iväg med mig. Min lärare frågade mig hur det blir med rumänienresan, med tanke på Chris. Tanken hade inte ens slagit mig, att jag kanske inte skulle kunna följa med. Jag tror inte det kommer vara något problem, det löser sig alltid, men ändå.

Jag vill verkligen inte missa den resan. Hela klassen åker dit för att sedan göra en reportagetidning. Men ja, det löser sig...


I fredag sov jag och Damian över hos Sofie och Nova. De var så gulliga, så goa mot varann när de skulle lägga sig. Damian skulle sova på madrass i Novas rum. När klockan blev elva stod de i Novas säng och jämförde muskler... Damian fick vackert flytta ut, eftersom vi skulle på danslektion och Nova på kalas på förmiddagen. Nova hjälpte till att bädda om och tog med en massa gossedjur som han fick låna.

Tänkte inte alls på att fota men här är lite bilder från onsdag-torsdag.













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0