sjukt

Damian är sjuk så vi ugglar hemma.



Teodor chillar med oss



<3





Damian slapppar framför tvn och jag framför datorn...eller tillsammans framför en film. 




lilla sjukling





Fördelen är dock att man kan kramas lite extra. Så länge han bara har feber och är lite mosig så njuter jag =)


Peace!

artsy fartsy


När man går upp för trappen




ser man en liten stad




där små glada gubbar bor


men bredvid staden




bor DINOSAURIERNAAAAA




med stora, vassa tänder



men det vet inte gubbarna





så de gungar och
är glada



Trevlig tisdag!



celebert besök

Det kom en gammal grek och hälsade på idag.




en säl från medelhavet?




neej, det var jo goaste
bästa Hera!




Imorgon drar vi till Karlstad där Fisheye Ink har skyltsöndagsöppet. Be there!

promenad i mörkret


vi tog en kvällspromenad




Damian har en penna som lyser




spring och blurr och
ljusmönster




cirkel




by night




kvällsbesök



Annars? Nej, det är ju fortfarande höst så. 

Jag behöver dock fylla ut helgen, någon som vill leka?


Peace!





alltså...

...hösten...vintern...eländet.

Det är verkligen inte min grej.

Ok, jag gillar lite snö, men inte mörkret och inte kyla och inte när snön smälter och blir slaskig och grå. Nu är det visserligen inte så kallt så det gläds jag lite åt. Vi har sluppit overaller, vantar och mössor ganska länge. Och gruset! Det förbannade gruset! Åh vad skönt utan det.

Den här årstiden gör mig till en inte så perky människa. Ingen ork, ingen motivation, allt är bara tråkigt och jobbigt. Men hey, det går över till slut.

En guldstund här i alla fall.


ljusmys och värme i ett



myskväll all over



godaste myskvällsmaten



och mysfilm på det



Men är inte hösten myyyyysig då? Se vad mysigt vi har det. Mm jo, visst. Men jag tar hellre en cigg, en kall öl och gassande sol, anytime.


Blä.




laddad

Idag kommer bli en bra dag. Inte bara det att min mamma kommer på besök (= barnvakt) och jag ska åka till Karlstad och träffa goa vänner suga in kaffedoften. Och inte har jag haft en god natts sömn heller. Nej, det är konstiga saker som kan göra en glad och ladda ens batterier.

Jag hittade en ny serie igår. American Horror Story. Den hade fått bra betyg på Imdb så vi chansade. Såg ett avsnitt, sen det andra och det tredje. Alltså, jag vet inte vad det är men jag blir helt jävla lyrisk när jag hittar något bra inom skräckgenren. 



http://www.imdb.com/title/tt1844624/









Mannen skulle upp och jobba så kan bangade ytterligare ett avsnitt eftersom klockan var mycket men jag bäddade ner mig i soffan och skulle bara se ett avsnitt till. Jo men ett till då. Och ett till. Men nu är det bara ett kvar så va fan...

Sju avsnitt avverkade jag igår kväll och klockan var nog nära tre när jag äntligen släckte ner. Jag tänker inte ljuga och säga att jag inte ångrade mig i en bråkdels sekund när Damian tjoade sitt "jag har sovit fääääärdiiiiigt!!!" när klockan var....inte vet jag men jävligt tidigt i alla fall. Men det gick över fort. Bra skräck gör mig lycklig på något märkligt vis.

Jag parkerade Damian i soffan, satte på en film och låg och kramades och slumrade några timmar. Nu ska vi äta brunch och lille herrn har beställt pannkakor.



Peace!

home made

På menyn idag: pizza! Hemmagjord självklart, eller ja, nej inte alls självklart men det låter så bra. Degen är i alla fall färdig från burk.



bästa hjälpredan
ja han har en maskeraddräkt på sig



tog en paus
under tiden pizzan var i ugnen




fäääärdiiiig!




Peace!

the mess I made

Så här ser det ut.

















Vad jag har gjort idag förutom att enbart dokumentera röran? Ja, jag har då inte varit ute i det fina vädret. En klok männsika sa att man inte ska ha dåligt samvete över sådant så jag kan stolt meddela att jag under min barnlediga tid idag har suttit vid datorn eller och tittat på tv.

För syns skull slängde jag i en tvätt också. Så att ingen kan säga att jag bara är hemma och gör ingenting.

Jo, förresten. När jag hämtade Damian gick vi förbi loppisen här och jag införskaffade ett pyttelitet pepparkakshus. 






Peace!



pyssel

Vet ni vad Minimello är?


Väldigt hett hemma hos oss.




Våra artister
Mia & Action




Mia har stora resurser



Snart släpper vi första videon och sen väntar skivkontrakt. Just u wait!



Take care!

ölmedag

Idag har vi varit på besök i Ölme hos Linda, Lukas och Jon. Trevligt med fika, lek, vovvar, katter och hästar. Naturligtvis glömde jag kameran nu när jag hade perfekt photo-op, men men.

Mobilbilder får duga.



shettisarna




Heragrisen




Hera har en ny bebis




gosigos




Damian, bullen och Lukas



Längtar redan till nästa gång, då står det ridning på schemat!



Peace!

på östfronten inget nytt

Längtar efter en förhoppningsvis ledig helg... Här hemma händer inte mycket, inspirationen är i bott. Jag har inte ens orkat ladda kamerabatteriet. Suck.

I alla fall har vi lite pyssel att visa upp.




dagisbygge


Damian har ett gosedjur, Micki, som är hans snutte. Micki får dock inte följa med till dagis eftersom han har lite svårt att hålla sig i facket där gosedjuren ska vara. Istället får Micki nu ett eget dagis som han kan vara på och leka med sina egna kompisar i, under tiden Damian är borta.
Alla nöjda och glada.



Guldskatten heter dagiset
bokstäverna är "dekorerade med
bloddroppar för det är coolt"



Imorgon är vi lediga. Jag ska städa Damians rum...själv. Vi har förhandlat oss fram till det då vi inte kunde enas vid vilken film vi skulle se ikväll. Jag ville jättegärna se på Horton hears a who och Damian ville se allt annat. Så jag mutade.
Nu tror ni att jag är dum som gick med på detta men det är egentligen en mega win. Nu får jag ju städa hans rum själv utan att han lägger sig i eller tar hundra år på sig och det blir en massa tjafs. Vi "ska" städa tillsammans för han ska ju plocka upp efter sig, men ibland blir det för mycket och då hjälps vi åt och det är helt ok men det går ju fan så mycket snabbare och blir bättre om jag gör det själv.

Jaja, trevlig helg!

blahh

Denna vecka varvar jag jobb med...







Peace!

filmtipset

För många år sedan var jag på semester i Montenegro. För att lugna levern en kväll gick jag på bio och såg detta mästerverk:




http://www.imdb.com/title/tt0165546/


Bli inte avskräckta nu för att det är en juggefilm, engelsk text finns. Den här filmen är så jävla bra, svart och rolig på samma gång. Den måste ses helt enkelt. Get it!












RSS 2.0