luktar inte hallon precis

Jag rensade i Damians rum igår. Imorse när han vaknade skulle han leka på rummet och jag var snabb och tog bort det som skulle slängas respektive säljas innan jag hoppade i säng igen. Sedan gick vi ner och åt frukost, jag framför datorn och Damian framför tvn. Chris jobbar.

Gick upp för att klä på mig, slänger ett öga i Damians rum och möts av ett bombnedslag. Flippade totalt och hotade med att sålänge det är jag som städar så är det jag som slänger och nästa gång åker fan allt som ligger o skräpar i soporna. Det kanske det inte gör men ner i förrådet i alla fall. Jävla förbannade leksaker och dret.

Imorgon är det loppis här i Rosendal och förhoppningsvis får vi sålt en del av han gamla leksaker. Jag har mutat honom med intäkten som han ska få köpa nya leksaker för. Ja jag vet, logiken...

Jag städade i alla fall Damians rum igen. Sedan åt vi mat, fläskkotlett och Šopska salata till mig, nudlar och köttbullar till det kräsna barnet (han åt bara nudlarna). Efter maten gick jag ut i trädgården och rensade bland jordgubbarna. Jorden var full av spindlar och myror och gråsuggor. Stora jävla myror var det också. Lyckat.

Ni skulle ha sett när jag grejjade, sittunderlag under knäna och allt. Jag hade lite fröpåsar och fick för mig att plantera dem. Luktärtor och solrosor vid staketet. Dock äger jag inga trädgårdsverktyg så jag skrapade lite i gräset, hällde på en påse krukjord och petade jag ner fröna. Vattnade inte heller kom jag på nu. Tror ni det blir något?

Satte även ner gamla påskliljor bland jordgubbarna och fick svära lite mer över alla kryp. Jag hällde myrr över allt.

Var även nere i källaren och hälsade på spindlarna. Hämtade upp mer dret att sälja. Röjde i Damians rum igen, fick upp hyllor (som Chris inte kunde sätta upp för att man måste va två, pyttsan). Fick dem raka även utan vattenpass. Testade med spelkula och allt =). 

Nu är jag färdig för idag, tror jag. Jag är i alla fall helt svettig och jävlig och inte kan jag duscha heller för Damian har en kompis hemma och jag törs inte lämna dem.

Jag har inga bidbevis på min duktighet, eller dårskap, kalla det vad som. Jag har ny tele och jag vet inte hur man för över bilder än. Håll ut, håll ut.

laddad

Fantasktisk helg! Grill på fredagen, kalas på lördagen och söndagen och ledig måndag. Det kan ju inte bli bättre!

I lördags hade vi kalas för Damian. Det var så synd för det var inte så många som kunde komma. Lyckligtvis kom i alla fall hans favoriter, och mina, men helt otroligt nog så tog jag nästan inga bilder. Kom på det sen när det började avrundas. Inga tårtbilder, paket bilder, ingenting... jaja...


äääksjön




systerbus



Sen råkade jag följa med till Karlstad, hahahaha. Favorit i repris med utgång i den bästa staden. En jäkla rolig men lite märklig kväll. 

Chris o Damian kom på söndagen och så drog vi till Nellie o Freias kalas som var väldigt lyckat. På vägen hem köpte vi obscena mängder sushi från bästa Happy Kitchen, mumma. 

Nu är jag redo för en ny arbetsvecka, särskilt när den börjar med en ledig, solig måndag. Det kan verkligen inte bli bättre!

Peace!

Damiandagen

Klockan fyra imorse vaknade han. Vi skulle hämta paketen och sjunga. Det var ju ljust (note to self: införskaffa mörkläggningsgardin snarast) och då är det ju dagen. Som tur är lyckades han somna om efter många om och men. 

Halv sju var det dags igen. "Nu ska ni gå ner och  hämta mina paket så går jag in på mitt rum och sover räv." Bara att göra som lille herrn befaller! När vi sjungit klart och han öppnat alla presenter gick vi ner. Han fick lera, ett Star Wars-svärd, en Nninjago, en Bayblade och LasseMajas Detektivbyrå-pysselbok.

Han grejjade med det i ca 30 min (mest svärdet då) o sa sen "det här suger, när kommer mina kompisar?". När jag förklarade att det var först klockan tre suckade han och satte sig vid tv-n.


































Grattis mitt älskade barn <3




RSS 2.0