luktar inte hallon precis

Jag rensade i Damians rum igår. Imorse när han vaknade skulle han leka på rummet och jag var snabb och tog bort det som skulle slängas respektive säljas innan jag hoppade i säng igen. Sedan gick vi ner och åt frukost, jag framför datorn och Damian framför tvn. Chris jobbar.

Gick upp för att klä på mig, slänger ett öga i Damians rum och möts av ett bombnedslag. Flippade totalt och hotade med att sålänge det är jag som städar så är det jag som slänger och nästa gång åker fan allt som ligger o skräpar i soporna. Det kanske det inte gör men ner i förrådet i alla fall. Jävla förbannade leksaker och dret.

Imorgon är det loppis här i Rosendal och förhoppningsvis får vi sålt en del av han gamla leksaker. Jag har mutat honom med intäkten som han ska få köpa nya leksaker för. Ja jag vet, logiken...

Jag städade i alla fall Damians rum igen. Sedan åt vi mat, fläskkotlett och Šopska salata till mig, nudlar och köttbullar till det kräsna barnet (han åt bara nudlarna). Efter maten gick jag ut i trädgården och rensade bland jordgubbarna. Jorden var full av spindlar och myror och gråsuggor. Stora jävla myror var det också. Lyckat.

Ni skulle ha sett när jag grejjade, sittunderlag under knäna och allt. Jag hade lite fröpåsar och fick för mig att plantera dem. Luktärtor och solrosor vid staketet. Dock äger jag inga trädgårdsverktyg så jag skrapade lite i gräset, hällde på en påse krukjord och petade jag ner fröna. Vattnade inte heller kom jag på nu. Tror ni det blir något?

Satte även ner gamla påskliljor bland jordgubbarna och fick svära lite mer över alla kryp. Jag hällde myrr över allt.

Var även nere i källaren och hälsade på spindlarna. Hämtade upp mer dret att sälja. Röjde i Damians rum igen, fick upp hyllor (som Chris inte kunde sätta upp för att man måste va två, pyttsan). Fick dem raka även utan vattenpass. Testade med spelkula och allt =). 

Nu är jag färdig för idag, tror jag. Jag är i alla fall helt svettig och jävlig och inte kan jag duscha heller för Damian har en kompis hemma och jag törs inte lämna dem.

Jag har inga bidbevis på min duktighet, eller dårskap, kalla det vad som. Jag har ny tele och jag vet inte hur man för över bilder än. Håll ut, håll ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0