virriga familjen

Det var så här. Chris skulle åka och hämta en kompis på Skavsta igår. På måndagen beklagade jag mig att det var så tråkigt och att vi kanske skulle passa på med en road trip när han ändå skulle ut och åka. Vad ligger nära Skavsta?
Jo, Kolmården!

Japp, dit ska vi. Vaknade igår och segade oss igenom morgonen som vanligt. Vid 12 satte vi oss i bilen och började åka. Men du, säger jag, jag har ju inte tittat när de har öppet...

Klockan 17 stängde de och enligt gps-en skulle vi vara framme 14. Tre timmar kändes lite väl kort för att hinna med allt. Vad göra?

Men, vi skulle ju ändå förbi Örebro. Ska vi inte ta Gustavsvik istället? Dock hade vi inga badkläder och handdukar med oss men det är ju bara att springa in på Marieberg och köpa, eller?

Damian fick bestämma och eftersom han är såå intresserad av djur så blev det naturligtvis äventyrsbad. Sagt och gjort. In och köpte badkläder, handdukar och slängde i oss mat. Sedan var vi redo.

Vi hade jättekul alla tre. Damian höll på att drunkna, dränka mig och spränga trumhinnorna på alla inom tio meters avstånd.  Damian är även en jävla fegis. Han vågade knappt åka något alls. Chris tvingade honom in i en fors och då tyckte han att det var jättekul så han åkte en till. Den var så kul att han slängde sig nerför nästa sjäv, hamnade under vattenytan och sedan var det kört. Men men, det var jäkla roligt.

Jag tog inga bilder men här är några från förra gången.



Juli 2007, vi var där med Nova, Jimmy och Sofie




Damian var 14 månader gammal och hade alldeles
för mycket ostadigt spring i sina ben




det blev en hel del spring



Detta besök var mycket bättre och nu är ju Örebro inte alls långt bort. Shopping + bad = superlyckad kombo!



Kommentarer
Postat av: Jolie

Jaha? jobbigt att pendla, skönt att han slipper det nu då :-) Jo tack det är bra och gud nej jag är inte på RC. Är ju färdig Ssk nu och har ett vik på lung medicin på CSK :-) Till mitten på okt så får vi se sen. Har du fått jobb på karlskoga tidningen nu? :-)

2011-08-16 @ 23:03:29
URL: http://mammajolie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0